Alsidig assistent til salgsafdelingen hos Volkswagen Tønder

Som Assistent i salgsafdelingen tilbyder vi et job, der indeholder rigtig mange forskellige typer af opgaver og ikke mindst et stort ansvar. Arbejdsopgaverne spænder vidt. Du sørger for vedligeholdelse og opdatering af hjemmeside, Facebook, bilbasen ift. nye og brugte biler, ansvar for ny- og brugtvogns udstilling, demobiler mm.

Vi forestiller os, at du netop har afsluttet en gymnasial uddannelse og har et sabbatår i tankerne.

Vi søger en person

  • der har interesse for biler
  • der kan arbejde selvstændigt
  • der har et stort drive og trives i en hverdag med aktiviteter
  • der er smilende og imødekommende over for vores kunder
  • der har kendskab til IT på brugerniveau
  • der har kørekort til bil

Vi tilbyder

Udover et spændende og alsidigt fuldstidsjob (37 timer) vil du vil blive en del af et stærkt team.

Har du ambitioner, er der gode muligheder for, at du med tiden og erfaringen kan udvikle dig til at blive bilsælger. Så hvis du selv vil, og du viser os det, så er muligheden for en karriere hos Volkswagen Tønder stor!

Ansøgningsfrist 8. september 2020, tiltrædelse vil være efter aftale. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Kellemann på klkri@vw-tonder.dk eller tlf. 73 72 22 18

Syntes du, at jobbet lyder spændende, så skynd sig at sende din ansøgning og evt. CV til Klaus Kellemann på klkri@vw-tonder.dk

Om os

Volkswagen Tønder blev etableret i 1950 og er en af de ældste Volkswagen forhandlere i Danmark. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et pladeværksted, en tilbehørs- og reservedelsafdeling, samt en administrationsafdeling. Vi er et team bestående af 25 friske, dedikerede og begejstrerede Volkswagen-entusiaster.