Volkswagen ID. Fremtiden er elektrisk

Med lanceringen af Volkswagen ID. er fremtiden rykket tættere på, og en ny tidsalder inden for elektrisk mobilitet er begyndt. Volkswagen ID. byder på alt det, som du kan forvente af fremtidens mobilitet: Eldreven, effektiv og lokalt emissionsfri. 

Nu skal du ikke vente længere. Bestillingen af modellen ID.3, som er den første model i ID.-familien, er åbnet.

Læs mere


Funktionalitet og design

Volkswagen ID. nytænker begrebet elektrisk mobilitet, som gør at den komplet eldrevne ID.-familie byder på mere end bare kørsel på el. Volkswagen ID. er for alle, fordi banebrydende forandringer kun kan få succes, hvis alle kan være en del af dem. Derfor er prisen også sat efter dette. Volkswagen ID. kombinerer praktikalitet med flot design og gode køreegenskaber. Længere rækkevidde, kortere ladetider og flere opladestationer end tidligere sikrer at praktikaliteten ved en Volkswagen ID. er i top, mens den komplet elektriske acceleration sikrer en dynamisk køreoplevelse.

ID.-familien

ID.-familien byder på alt det, som du kan forvente af fremtidens elektriske mobilitet, og indeholder biler til alle behov. Pladskoncept og kabine er fremtidsorienterede og viser allerede nu, hvordan mobilitet er tiltænkt komplet autonom kørsel. Volkswagen ID. er eldrevne, effektive og lokalt uden emissioner – og er dermed en løsning til vores urbane og mobile samfund. 

 

Alt, hvad du har brug for at vide om elektrisk mobilitet

Har du spørgsmål angående emner som rækkevidde, opladning eller økonomi? I linket herunder finder du alt omkring emnet elektrisk mobilitet.

Læs mere