Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Tønder, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Volkswagen introducerer privatleasing online

Nu gør Volkswagen det endnu nemmere at blive kørende i en ny Golf. Med introduktionen af Privatleasing online af Golf, kan du sidde hjemme i sofaen og bestille din nye Golf.

Vi er klar til åbent hus den 18. marts

Du kan opleve den nye Golf Sportsvan. Den er en del af Golf familien, og dens særlige rolle i familien afspejles i navnet og designet. Den er både sportslig udvendigt og særdeles rummelig indvendigt.

Volkswagen Danmark udnævner ny direktør

Mads Ries Lauvring er udnævnt til direktør for Volkswagen Danmark (personvogne). Han har mere end 25 års erfaring fra bilbranchen med i bagagerummet og overtager stillingen fra Ulrik Drejsig, der i no

Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer

Vinteren er over os og risikoen for buler er betydeligt større end normalt. Det samme er risikoen for at miste overblikket, hvis uheldet er ude. Her får du nogle nyttige tips.

Ekstra Bladet: Gode sæder gør en stor forskel

Hvis du er pendler, firmabilist eller af andre grunde tilbringer mange timer bag rattet af din bil, kender du sandsynligvis allerede til betydningen af gode sæder.