Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Tønder, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Smugkig på den nye Volkswagen Polo

Vi kan næsten ikke vente på at vise dig den nye Polo. Heldigvis er der ikke langt til premiereweekenden den 11. og 12. november. I mellemtiden byder vi på et smugkig her:

Polo i finalen til årets bil 2018

Der var 30 biler med fra starten, men efter et par dage på vejene ved Silkeborg og på FDM Jyllands-Ringen, er seks biler valgt ud. Volkswagen Polo er med i opløbet til kåringen af årets bil 2018.

Med Biltesteren på tur i Golf GTI

Biltesteren.dk giver sit bud på, hvordan Golf GTI gør sig her, hvor der er gået mere end 40 år siden den første ur-GTI så dagens lys.

Besøg vores webshop

Er måtterne blevet trætte efter en våd sommer, eller har du brug for et sæt fikse tagbøjler?

Ekstra Bladet prøvekører den nye Polo

Som optakt til næste måneds danmarkspremiere, bringer vi endnu en test af den nye Volkswagen Polo. Ekstra Bladets Jens Høy har været i Hamborg for at gå den efter i sømmene.

Den nye Polo er landet i Danmark

Polo er solgt i over 14 millioner eksemplarer verden over, og i weekenden den 11.–12. november åbner Volkswagen-forhandlerne dørene til Danmarkspremiere på den nye og sjette generation af Polo. Markan

51 år med Volkswagen

At Volkswagen er en trofast slider, er de fleste, der har en Volkswagen, forhåbentlig enige i. Men et kundeforhold gennem mere end et halvt århundrede, hører alligevel til sjældenhederne.

Nye bilafgifter fra 3. oktober

Se Volkswagens eksempler på, hvad forskellige modeller kommer til at koste, når de nye afgifter er vedtaget.

Din DAB bilradio virker stadig efter 1. oktober.

Hvis du hører til dem, der har radiolytning som en del af din rutine, når du kører i bil, har du måske overvejet, hvad der sker, når op til 400.000 DAB radioer ikke virker mere.