Tekniker til Volkswagen/Škoda Tønder

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor. 

Bliv en del af et topmoderne værksted 

Hos Volkswagen/Škoda Tønder sælger vi Volkswagen person og erhvervsbiler og servicerer Volkswagen og Škoda. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø - uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål. 

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som del af et, af landets største forhandlernetværk vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse. 

Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige medarbejdere, og du vil primært arbejde med servicering og fejlfinding på vores mange modeller. 

Hvem er du? 

Du er uddannet Tekniker, og kendskab til Volkswagen, Audi, Škoda eller SEAT vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer. 

Vi forventer, at du: 

  • Har lyst til at blive en del af et topmoderne værksted 
  • Er nysgerrig på nye teknologier, som fx el-biler 
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde 
  • Er en teamplayer 
  • Forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice 

Din første arbejdsdag hos Volkswagen/Skoda Tønder Allerede på din første arbejdsdag bliver du præsenteret for et struktureret onboarding-forløb, hvor du møder resten af huset og bliver introduceret til alle faciliteter og udstyr.  

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver Hos Volkswagen/Škoda Tønder gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder. 

Ansøgning:

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning eller et opkald fra dig, hvor vi vil fortælle mere om stillingen. Din ansøgning sendes på mail: brhan@vw-tonder.dk Ansøgninger vil blive behandlet løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Hansen på telefon 40271012. 

Alle ansøgninger behandles fortroligt.