Lidt om vores historie

Forretningen blev etableret i april måned 1950 under navnet Bruhn og Knudsen, og hører til blandt de allerførste, der kom til at forhandle den navnkundige Boble, der blev en sand landeplage i de efterfølgende år med hele 386.000 solgte eksemplarer i Danmark.

Firmaet ejes af Bent og Brian Hansen. Bent Hansen startede sin karriere i 1961, hvor han kom i lære på Ribelandevej på lageret. I 1972 blev han medindehaver, og i 1998 fulgte hans to sønner Henrik og Brian trop og blev medindehavere. I 2022 trådte Henrik ud af virksomheden, så det nu er Bent og Brian Hansen, der i fællesskab driver virksomheden under navnet Volkswagen Tønder. 

Gennem de mange år på flere forskellige adresser på Ribelandevej, er der sket mange forandringer. Både når det drejer sig om bilerne og om forretningen. Den største forandring fandt sted i 2012 og i 2020, hvor de tre stolte ejere begge gange kunne slå dørene op til Tønders største og mest moderne bilhus. I 2021 blev vi - udover at være Volkswagen forhandler - også Škoda forhandler og servicepartner.

I de store lokaler er de mange medarbejdere klar til at møde kunderne og fremtidens krav til en moderne bilforretning.