Når skaden er sket er det dig, der bestemmer

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Volkswagen Tønders pladeværksted er godkendt af Volkswagen fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en specialuddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv, hvor du vil have udbedret en skade

Volkswagen Tønder er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Gratis lejebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet for dig, stiller Volkswagen Tønder en gratis lejebil til rådighed, mens vi udbedrer skaden. Det eneste du selv skal betale, er forsikringen. 

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Vejhjælp

Du er dækket af Volkswagens meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Læs mere om Vejhjælp her.

 

Kontakt vores pladesmed:

Kurt Feddersen

Tlf.: 30 80 99 14
Send e-mail

 

e60e93c2-1fbd-45f2-ac81-b54c18ef75aa_638296808016435104.jpg